Novi Sad
08.07.2014.
11:04
Za vreme održavanja Egzita, na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 13. jula, JKP „Parking servis“ organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama:
  • 09.07.2014 19:18
    Auto-kamp...
    Veliku bi stzvar napravili da ste predvideli AUTO-KAMP, baš auto-kamp a ne sam KAMP. Mnogi stranci neće da se odvoje od svog vozila ni jednog trenutka, jer u vozilu im je sve - ceo pansion. Hoće da im je eve pri ruci, baš sve što su poneli naput. Neki svaki čas hoće da pogledaju u svoj lap-top.
    Utakvom kampu turisti bi mogli organizovati preko dana odmog po sopstvenoj želji u vozilu, kraj vozila, u šatoru. Taj auto-kamp mogao bi biti daleko od tvrđave i 10 km, ali morao bi imati sve: hladovinu, vodu, tuševe, internet, snabdevanje svakojako...
    Šta mislite o ovom predlogu. Evo ja ću biti na exitu, ali samo uveče-noću. Preko dana ću se odmaknuti od te gužve i buke da se odmorim recimo na Fruškoj gori i sl.
  • 09.07.2014 19:10
    Više informacija o Fruškoj Gori
    Poštovana gospodo, čudo je da mnogobrojnim gostima festivala exit niste skrenuli i pažnju na lepote FRUŠKE gore. Verujem da bi mnogi gosti dnevno vreme (dan topao i vruć) iskoristili da provedu baš u gustoj hladovini Fruške gore i miru i tišini i ponovo napunili bateriju za sledeću napornu noć ispred exitovih tribina.
    Pozdrav, Ratko, Beograd
  • spens

    08.07.2014 12:48
    a sto ste ukinuli parkiranje oko spensa?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna